Organisera ditt garage enkelt

Organisera ditt garage är inte svårt och behöver inte heller vara dyrt. Det är dock viktigt att ha en ren plats där allt är relativt lätt att hitta, oavsett om du har ett stort garage eller bara ett litet utrymme. Det finns många saker som du kan göra för att ge dig själv lite extra lagringsutrymme offra det område som du behöver för bilar och andra föremål.

För många är rengöring och organisering av garaget en stor uppgift som är så skräckinjagande att det helt enkelt aldrig blir gjort. Vi har listat en samling av olika sätt du enkelt och snabbt kan få ditt garage i god ordning. Dessa metoder är inte bara enkla och effektiva, många av dem tar väldigt liten tid att genomföra.

Hyllor

Lagra stövlar, lådor, jord och vatten burkar upprätt på flyttbara hyllor. Detta frigör utrymme och eliminerar röran på golvet. Med justerbara hyllor, är det lätt att göra plats för olika objekt. Bara montera hyllorna i olika höjder för att tillgodose nya dessa. Märk alla hyllor med penna och papper så du vet vad varje hylla är till för. Här är en lista på exempel:

  • Båt
  • Trädgård
  • Bil
  • Företag
  • Maskiner

Pallställ

Pallställ hjälper dig att förvara de lite större sakerna som tex. bildäck. Dessa typer av ställ klarar med vikt och är därför lämpligt för tyngre saker. Placera pallställen längst in i garaget på ytor som du inte använder lika ofta. Se till att ditt garage golv klarar av tyngden genom och att det inte droppar vatten från stället på betong eller trä golvet. Mer information om detta kan du hitta på One Call Warehouse hemsida.

Screen Shot 2015-07-24 at 7.40.55 pm

Om du behöver bygga ut ditt garage måste du ansöka om bygglov. Detta kan göras på Boverkets hemsida.

Screen Shot 2015-07-24 at 7.44.16 pm

Leave a Reply