Svenskar väljer att renovera mer ofta

Renoveringar I hemmet har blivit en allt vanligare det senaste året. En stor anledning till att vi anlitar hantverkare och byggare är främja husets estetiska detaljer men också för att öka värdet på vår bostad eller villa. Svenska bygg företag hämtar inspiration från andra I samma bransch men också från likasinnade företag I andra länder. Att vara bäst betyder att hålla två steg avstånd från sina konkurrenter och hela tiden fokusera på det senaste inom marknaden. Inom pool och bassäng har vi sett en kontinuerlig ökande av intresse. Att bygga en pool I trädgården är den ultimata sommar nöjet och kan komma att löna sig vid en eventuell försäljning av huset.

Lagar i Sverige

Då vi i Sverige inte har samma lagar som andra länder vad gällande grind runt pool finns det ändå ett stort intresse bland svenskar. Det gäller att säkerställa att barn inte har tillgång till poolen men samtidigt vill vi inte gömma poolen bakom ett staket. Lösningen är att använda glas staket som är säkert och ser snyggt ut precis som dem visar här och använda den på ett sett som passar den svenska konstruktionen.

Inspiration

Inspiration för trädgård och utomhus bygge har länge varigt av intresse för oss, vi hämtar mest inspiration från mässor och kataloger där byggare och hantverkare kommer samman och delar sina idéer.

trädgård i småland

Leave a Reply